top of page

EVENT PLANNING

Of je nu een cateraar nodig hebt, een locatie zoekt of bediening voor dat speciale hapje en drankje, Dorien staat voor je klaar.

Dorien Fets is meer dan een standaard event planner. Bij haar ben je niet verplicht om alles uit handen te geven. Integendeel, samen met jou verkent ze de beste opties om jouw evenement naadloos en memorabel te maken.

Maak van jouw event een unieke ervaring met Dorien Fets aan je zijde.

WEDDING PLANNING

Overzicht kwijt? Angst om een detail over het hoofd te zien op jullie grote dag?

Laat Dorien Fets jullie begeleiden. Samen duiken we in elk aspect van jullie huwelijksdag. Met haar ruime ervaring en kennis staat Dorien klaar om waardevolle inzichten met jullie te delen. Haar expertise in fotografie zorgt ervoor dat jullie optimaal kunnen genieten, terwijl elk speciaal moment wordt vastgelegd.

WEBSITES

Op zoek naar een indrukwekkende fotoreportage én een professionele website?

Beschik je over een bloeiend bedrijf, maar ontbreekt een online aanwezigheid? Dorien Fets creëert in samenwerking met jou een stijlvolle website waarop bezoekers alles over jouw onderneming kunnen ontdekken.

COPYWRITING

Op zoek naar Sprankelende Woorden?

Of het nu gaat om ceremonies, publicatieteksten, interviews of iets unieks: wij brengen jouw visie tot leven met creatieve teksten die raken. Neem nu contact op en ontdek de magie van onze woorden. Laat je verrassen door de kracht van taal. Samen met topjournaliste Ann Willems zorgen wij voor een totaalpakket.

GRAFISCH WERK

Laat Creativiteit Voor Je Werken!

Of het nu gaat om een uitnodiging, een opvallende reclamebrochure of unieke stickers, Dorien Fets transformeert jouw ideeën naar realiteit. Van concept tot uitvoering, Dorien zorgt voor een naadloze en indrukwekkende ervaring. Zet je zorgen opzij en kies voor professionaliteit met een persoonlijke touch.

STORE

Op zoek naar een originele cadeauverpakking? 
Graag een fotoalbum of je mooiste foto's afgedrukt? 

Wil je graag een 'night sky map' cadeau geven? 

Niets is te gek voor Dorien Fets! Vraag nu uw offerte of vraag meer info.

LOGO ZONDER.COM.png
bottom of page