top of page
Dorien Fets (2).png
DFPHOTO.jpg

Wanneer je je leven door een lens bekijkt, wat zie je dan? Voor de 31-jarige Dorien Fets is het een wereld vol levendige kleuren, emoties en spontane geluksmomenten. Haar liefde voor fotografie begon met enkele simpele clicks, maar is inmiddels getransformeerd tot een allesverzengende passie.

Welkom bij Dorien Fets Photography, waar de essentie ligt in het vastleggen van het ongeplande, het onverwachte, het magische. Hier draait het niet om het perfecte plaatje, maar om de perfecte momenten. Denk aan een zonsondergang met vrienden, een onbedaarlijke lach tijdens een intiem diner of die tedere blik tussen geliefden.

Dorien gaat niet voor de geijkte, geposeerde shots. Ze zoekt naar het authentieke, het échte. Het gaat haar om die fractie van een seconde waarin alles op zijn plaats valt: de sfeer, het licht, de emotie.

Wil je dat jouw speciale momenten voor altijd vastgelegd worden? Dat ze niet alleen in je geheugen, maar ook op beeld bewaard blijven? Maak dan van Dorien Fets een deel van jouw verhaal. Want jouw geluk, jouw unieke momenten, die verdienen het om voor altijd gekoesterd te worden.

Tel: +32477329658

Email: dorienfets@gmail.com

Neem contact op
Reviews

"Voor een supertoffe fotoshoot moet je bij Dorien zijn! Top-foto's, maar ook vooral een leuke en gezellige shoot. Zo heb ik er nog nooit ergens eentje meegemaakt, voelde me helemaal op mijn gemak! Ze luistert naar wat je écht wil, met resultaat!"

MAITE / RUMMEN

"Een meerwaarde voor onze huwelijksdag! Niet alleen de perfecte foto's maar ook zoveel tips en een grote hulp doorheen onze hele dag! "

ROMY / HEVERLEE

"Prachtige foto's en de mooiste herinneringen dankzij Dorien!"

LISA / HALEN

"De reportage die Dorien maakte van onze trouwdag was super! Onze wens was: geen klassieke foto's, graag spontaan, grappig, los, alle gasten zoals ze écht zijn, ... 
Het resultaat: GEWELDIG!"

NADIA / WELLEN

Iedereen was tevreden met de aanwezigheid van Dorien. Ze is zoveel meer dan een fotograaf. Ze denkt mee en helpt waar kan. Een volledige service en de beste persoon om op jouw huwelijk te hebben! 

MEREL / EINDHOVEN

LOGO ZONDER.COM.png
bottom of page